QR-koodien hyödyntäminen

Mitä QR-koodit ovat?
QR-koodit ovat kaksiulotteisia viivakoodeja, joihin mahtuu huomattavasti enemmän merkkejä kuin perinteiseen viivakoodiin. QR-koodi voi sisältää jopa yli 4000 länsimaalaista kirjoitusmerkkiä. Lisää qr-koodeista sivulta www.qr-koodit.fi.

7 tapaa hyödyntää qr-koodeja

 1. Printtimainokset
  Voit linkittää mainoksessasi olevan qr-koodin esimerkiksi tuotesivuun, tilauslomakkeeseen tai videoon. Koodin avulla voit seurata kuinka paljon kävijöitä sivuillesi on tullut tietyn kampanjan avulla. Lue lisää kävijäseurannasta.
 2. Käyntikortit
  Käyntikortissa olevan qr-koodin avulla asiakkaasi voivat tallentaa käyntikortin tiedot helposti suoraan puhelimeensa, vierailla verkkosivuillasi tai vaikka käydä lukemassa blogisi. Koodiin voi lisätä kaikki käyntikorteissa yleensä olevat tiedot ja enemmänkin.
 3. Tuotepakkaukset
  Pakkaukseen voi laittaa qr-koodin, jonka avulla tuotteesta saa lisätietoa tai käyttöohjeet.
 4. Paikkatiedot
  Kirjoittamalla qr-koodiin paikkakoordinaatit, koodista aukeaa kartta haluttuun paikkaan. Liitä verkkosivuillesi toimistosi koordinaatit niin vierailijasi löytävät helposti perille.
 5. Tapahtumat
  Tee järjestämästäsi tapahtumasta kalenterimerkintä.
 6. Langattoman verkon jakaminen
  Jaa langaton verkkosi vieralijoillesi helposti ilman salasanojen jakamista ja kirjoittamista.
 7. Kilpailut
  Jaa asiakkaillesi esimerkiksi kuitin mukana qr-koodi, joka toimii arpalipukkeena. Asiakas voi tarkistaa voittonsa joko suoraan kännykästä - tai tulla tarkistamaan voitot liikkeessä olevalta lukijalaitteelta.

Tee omat qr-koodisi helposti generaattorillamme.