Ohjelmistot

Jotta yritystoimintasi olisi tehokasta ja tuottavaa, tarvitset oikeat työkalut. Autamme asiakkaitamme valitsemaan sopivat työkalut valmisohjelmistoista. Jos niitä ei saa kaupasta, niin me teemme ne sinulle.

Yksilöllinen tarpeesi voi olla vaikka erikoisominaisuus kotisivuillesi, pieni tietokantasovellus tai järeämpi toimintaasi ohjaava kokonaisuus. Kerro meille tarpeestasi, niin teemme ehdotuksen sinulle sopivasta ohjelmistoratkaisusta.

TietoWeb CRM

Tehokas asiakkuudenhallinta on ensiarvoisen tärkeää, jotta operatiiviset toimet yrityksessä pyörivät tehokkaasti. Olemme rakentaneet lukuisia räätälöityjä CRM/asiakkuudenhallintajärjestelmiä vastaamaan tarkasti käyttäjien tarpeita. Räätälöity CRM-järjestelmä sopii niin suurille kuin pienillekin yrityksille. CRM voidaan integroida taustajärjestelmiisi (esim. SAP).

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää tarpeestasi.

TietoWeb verkkokaupat

Rakennamme räätälöityjä verkkokauppoja tarkasti asiakkaan tarpeisiin. Verkkokauppa voi olla julkinen tai esimerkiksi tukkurille tarkoitettu kauppapaikka. Verkkokauppa voidaan integroida haluaamaasi maksujärjestelmään tai vaikka toiseen taustaohjelmistoon, kuten toiminnanohjaukseen.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää tarpeestasi.

Räätälöidyt ohjelmistot

Oikeiden työkalujen puuttuminen heikentää helposti työn tehokkuutta. Sopivien työkalujen avulla sinä voit keskittyä olennaiseen. Mikäli niitä ei ole tarjolla, me teemme ne sinulle.

Toteutamme projektimme ketterästi Scrum -menetelmillä. Käytännössä tämä tarkoittaa, että pyrimme kaikin tavoin minimoimaan asiakkaamme riskit ja kustannukset projektissa. Asiakas pääsee jatkuvasti seuraamaan kehitystyötä sekä sähköisten kanavien että aamupalaverien kautta. Asiakas on koko ajan perillä tuotteen kehitysvaiheesta ja pääsee vaikuttamaan kustannuksiin ja valmiin tuotteen ominaisuuksiin.

Meille tuttuja työkaluja ovat mm.:

  • Java, Spring/JPA
  • Vaadin -käyttöliittymäkehys
  • JSP, Servlet ja JavaScript
  • Liferay ja Liferay portletit
  • MySql, DB2
  • Tomcat ja Apache

Olemme erikoistuneet selainkäyttöiseen RIA -ohjelmointiin. RIA -ohjelmissa on työasema -tyyppinen käyttöliittymä turvallisella tiedonvälityksellä (RIA wikipediassa).

Räätälöidyt ohjelmistot tehdään pääsääntöisesti projektityönä. Tyypillinen projekti etenee seuraavasti. Projekti alkaa yleissuunnittelusta, joka tehdään aina yhdessä asiakkaan kanssa. Suunnittelun tuloksena saamme määritelmän ohjelmistokokonaisuudesta. Seuraavaksi teemme käyttöliittymäpiirustukset, joita arvioimme yhdessä ja teemme tarvittavat muutokset mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Käyttöliittymäpiirustusten jälkeen siirrymme tekemään teknisiä dokumentteja sekä ohjelmakoodia. Olemme yhteydessä asiakkaaseen vähintään viikoittain ja teemme tarvittavia muutoksia projektisuunnitelmaan, jotta projekti etenisi mahdollisimman kustannustehokkaasti. Projektimateriaali on asiakkaan saatavissa omasta intranetistämme.

mm. Java, J2EE, Spring+JPA, MySql, PostreSql, Tomcat, Apache, Vaadin, Linux, PDFBox, Samba, OpenVPN, SSH, Flash, Postfix, GIT, CVS, HTML, Scrum, Bugzilla, SpamAssassin, PHP, Shell Script, XML, Ajax, Css, SCSS, JavaScript, OpenOffice

Valmisohjelmat

Yritystoiminnassa on oleellista, että tarvittavat ohjelmistot toimivat tehokkaasti ja luotettavasti. Meiltä saat tietoa valmisohjelmistoista ja tarvittaessa myös asennus- ja konfigurointiapua.

Ota yhteyttä, etsitään sinulle sopivat työkalut!

Kävijäseuranta

Netmonitor partnerNetmonitor on erittäin helppokäyttöinen ja reaaliaikainen sivujen seurantaohjelmisto, jonka avulla voit tehostaa myyntiä ja markkinointia. Kunnollinen sivujen seuranta yhdistettynä TietoWeb -portaaliratkaisuun tuottaa huippuluokan lopputuloksen. Ota yhteyttä ja kokeile Netmonitoria ilmaiseksi.

TietoWeb Oy on Netmonitor -ohjelmiston jälleenmyyjä.